Константин Папазов обяви, че Васил Божков ще му изпрати акциите на “Левски” по пощата

      Публикувано на Monday, 11 May , 2020      833 Прегледа     
Константин Папазов обяви, че Васил Божков ще му изпрати акциите на “Левски” по пощата

  • Спорт

Васил Божков ще даде акциите на “Левски” на баскетболния треньор Константин Папазов. Това обяви наставникът на баскетболния тим на сините, като е получил уверение от бизнесмена и приближения до него Георги Попов, който държи близо 87% от клуба.
“Голямата новина е, че господин Божков и господин Попов няма да фалират “Левски”. Ще бъдат изпратени акциите и няма да възпрепятстват по никакъв начин оцеляването на “Левски”, обяви Папазов в предаването “120 минути” по Би Ти Ви.

Папазов благодари на двамата “от името на всички, които обичат “Левски”. В началото на седмицата той изрази желание да стане приносител на акциите след разговор с Божков.

“Господин Божков е безспорно най-добрият от тези, които са управлявали”, добави баскетболният треньор.

Папазов нарече себе си “лост за оцеляването на “Левски”. По повод физическото предаване на акциите на клуба, те ще бъдат изпратени на Папазов: “Господин Божков днес на обяд ми се обади и каза: “Тити, виждам те, че много искаш. Изпращам ги утре по DHL и ще те намери човек”.

“Аз съм човекът с най-продължително участие в управлението на българския спорт. “Левски” ще го има и ще бъде първият клуб с нов начин на финансиране и нов начин на управление”, каза Папазов.

“Това е тема на следващ разговор”, каза Папазов на въпрос кой ще осигурява издръжката на клуба. “Това е моя отговорност”.

Бизнесменът с интереси в хазарта е извън България от края на януари. Той има повдигнати 11 обвинения от прокуратурата, сред които за ръководене на организирана престъпна група, убийства и изнасилвания. Според властите Божков се укрива, а по думите му “никой не го е търсил”, като е заминал за Дубай по работа.

През седмицата Божков обвини премиера Бойко Борисов за унищожението на “Левски” малко след като беше наречен от него “бивш собственик”.Категория Спорт | 2020/05/11 последна редакция в 11:00 AM
Източник : | Снимка :
834 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки