Начало Свят Контрабандна холивудска техника беше иззета в Аржентина

Контрабандна холивудска техника беше иззета в АржентинаКатегория Свят | 2018/09/15 at 11:50 AM | 32
Коментари ->> Добави Коментар

Аржентинските власти са разбили група, занимаваща се с контрабанда на изключително скъпа кинематографска апаратура, открадната от компании в Холивуд.

Сред открадната техника има кинокамери от най-ново поколение, осветителни системи, обективи от висок клас, монитори, специални батерии, микрофони и много други уреди.Началото на операцията е било дадено от американската полиция.

Благодарение на сътрудничеството между местните власти, ФБР и представители на френската полиция са били идентифицирани 17 души, членове на контрабандната група.

При пристигането си в Аржентина специализирани агенции за наем са отдавали оборудването на местни актьори и фирми.

“Заключението е, че става дума за внушителната сума от три милиона щатски долара. Агенциите за наем, получавали оборудването, са променяли или изтривали серийните номера”, заяви министърът по сигурността на Аржентина Патрисия Булрих.

Властите също така разследват служители на митническата служба, за да се разкрие как контрабандната техника е преминала през граничните пунктове.Етикети: # # #

Категория Свят | 2018/09/15 at 11:50 AM
33 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : БНР | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама