Начало BG Лондон Контузии настъпили от камшичен удар при пътно-транспортни произшествия

Контузии настъпили от камшичен удар при пътно-транспортни произшествияКатегория BG Лондон | 2016/02/26 at 8:10 AM | 55
Коментари ->> Добави Коментар

Травмата „камшичен удар“ най-често се среща в автомобилни произшествия, включващи внезапно забавяне или спиране, когато превозното средство отзад удря автомобила отпред.

Най-честите оплаквания при ПТП-та са болка и скованост във врата и гърба, и главоболие. Тези симптоми се появяват в рамките на първите няколко дни след инцидента и често преминават след или повече няколко дни обикновено след няколко седмици.Ако посртадалия пътник е застанал настрани по време на удара, щетите може да бъдат по-лоши, и ако превозното средство отзад е голямо (например камион) или кара бързо, след това на въздействието ще бъде по-голямо и ще е на лице по-тежка вреда.

Увреденото лице може също да има дегенерация във врата или гърба и това обикновено ще се появи на рентгенова снимка. Някои степен на дегенеративно заболяване е много често. Видът на дегенерация ще варира; може да има остеоартрит или спондилит или стеноза. Когато потърпевш е с нараняванията от камшичен удар, е трудно да се разбере какъв ефект вредата ще има върху основното му състояние, и това ще се установи от медицински експерт.

Увреденото лице ще бъде компенсирано само за вредите, които се дължат на произшествието, а не за основното състояние, така че от експертът ще бъде поискано да даде становище дали аварията усложнява основното му здравно състояние. Инцидентът може също да влоши или изостри състоянието на симптомите, и тук експерта ще бъде помолен да каже колко и за колко дълго време.

Понякога, особено когато увреденото лице има вече съществуваща уязвимост като дегенеративно заболяване, симптомите могат да продължават дълго време, а в редки случаи може да стане хронично заболяване (“синдром на камшичен удар”). Тук може да има и неврологични симптоми.

Лечението обикновено включва облекчаване на болката, почивка и физиотерапия, но при хронични камшични случаи може да включва и остеопатия, стероидни инжекции и използването на TENS терапия и противовъзпалителни медикаменти.

Обезщетение

Всяко споразумение е пълно и окончателно, за това е важно, че в тези случаи когато симптомите са се запазили в продължение на много месеци, да се изчака надеждна дългосрочна прогноза, и експерт-вероятно ще бъде в състояние да даде такава прогноза, известно време след инцидента. Но това ще ни позволи да претендираме за значително по-голяма компенсация за бъдещи загуби, които следват дългосрочна нетрудоспособност.

Адвокати Озборнс и Снежина Янкова се занимават със стотици случаи на камшичен удар, от дребни случаи, когато симптомите си отиват само след няколко седмици и компенсацията е на стойност започваща от £1,500-£2,000, до тежките случаи на синдром на камшичен удар, когато общата сума на загубите е над £100,000.

Ние ще направим така, че да ви прегледа медицински специалист и да направи доклад за нараняванията ви. Ще проучим какво лечение може да се наложи и ще искаме от застрахователите, да помогнат за рехабилитация, физиотерапия и финансиране за вас. Ние също така ще претендираме за всички загуби и разходи които сте имали. Списъкът включва ремонт на превозни средства и всякакви подмяна на превозни средства и разходи, загуба на доходи, физиотерапия или други процедури, разходите за лекарства и разходите за пътуване и всякакви други повредени или изгубени вещи.

Обадете ни се и говорете на български със Снежина Янкова, която ще Ви посъветва дали може да предявите иск за обезщетение на принципа, че не плащате за адвокатските услуги, ако делото Ви не бъде спечелено (No Win No Fee).

Свържете се на тел:

  • 07516 441448
  • 020 76818670

Свържете се по имейл:

  • snezhinayankova@osbornes.net


Етикети: # # # #

Категория BG Лондон | 2016/02/26 at 8:10 AM
56 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама