Начало BG Лондон Крайни срокове за самоосигуряващи се лица в Англия

Крайни срокове за самоосигуряващи се лица в АнглияКатегория BG Лондон | 2016/02/08 at 4:09 PM | 149
Коментари ->> Добави Коментар

Подаването на годишна данъчна декларация е задължително за всички самоосигуряващи се лица на територията на Великобритания с доходи от трудова дейност през данъчната година.Има определени срокове за осъществяването на това. Ако подавате декларацията си на хартия срокът е до 31-ви октомври на последващата година. Ако пропуснете този срок може да избегнете нежеланите последствия  чрез  електронно подаване на декларацията  си, най-късно до 31-ви януари.

При неспазване на сроковете се налага глоба от £100. При закъснение повече от 3 месеца размера на глобата започва да нараства с £10 всеки ден до достигане на максимален размер от £900. При закъснение повече от 6 месеца се налага допълнителна глоба от £300 или 5% от дължимата сума – което от двете е по-високо. Същото наказание са добавя, ако закъснеете повече от 12 месеца.

От друга страна, при своевременно подаване на

Попълването на данъчна декларация за самонаето лице в Англия може да е сложно и объркващо. Неправилно подадена информация може да доведе до увеличаване размера на данъчно облагаемата основа и респективно размера на дължимите данъци. Ето защо повечето хора използват услугите на професионални данъчни агенти, като например Тaxback.com.

Нашите посетители могат да се възползват от:

Безплатна оценка на данъчната Ви ситуация и възможностите за намаляване или пълно елиминиране на данъчното задължение.

Безплатно обаждане от данъчен специалист, с който да обсъдите Вашия конкретен случай.

Alex Developement Ltd.

 

 Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама