Начало BG Лондон Крайни срокове за самоосигуряващи се лица в Англия

Крайни срокове за самоосигуряващи се лица в АнглияКатегория BG Лондон | 2017/07/04 at 10:00 PM | 155
Коментари ->> Добави Коментар

Подаването на годишна данъчна декларация е задължително за всички самоосигуряващи се лица на територията на Великобритания с доходи от трудова дейност през данъчната година.

Има определени срокове за осъществяването на това.Ако подавате декларацията си на хартия срокът е до 31-ви октомври на последващата година.

Ако пропуснете този срок може да избегнете нежеланите последствия  чрез  електронно подаване на декларацията  си, най-късно до 31-ви януари.

При неспазване на сроковете се налага глоба от £100. При закъснение повече от 3 месеца размера на глобата започва да нараства с £10 всеки ден до достигане на максимален размер от £900. При закъснение повече от 6 месеца се налага допълнителна глоба от £300 или 5% от дължимата сума – което от двете е по-високо. Същото наказание са добавя, ако закъснеете повече от 12 месеца.

От друга страна, при своевременно подаване на

Попълването на данъчна декларация за самонаето лице в Англия може да е сложно и объркващо. Неправилно подадена информация може да доведе до увеличаване размера на данъчно облагаемата основа и респективно размера на дължимите данъци. Ето защо повечето хора използват услугите на професионални данъчни агенти.

 

Alex Developement Ltd.Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама