Home BG Лондон Крайни срокове за самоосигуряващи се лица в Англия

Крайни срокове за самоосигуряващи се лица в Англия

BG Лондон 2017/07/04 at 10:00 PM | 0 Прегледа
Сподели

Подаването на годишна данъчна декларация е задължително за всички самоосигуряващи се лица на територията на Великобритания с доходи от трудова дейност през данъчната година.

Има определени срокове за осъществяването на това.Ако подавате декларацията си на хартия срокът е до 31-ви октомври на последващата година.

Ако пропуснете този срок може да избегнете нежеланите последствия  чрез  електронно подаване на декларацията  си, най-късно до 31-ви януари.

При неспазване на сроковете се налага глоба от £100. При закъснение повече от 3 месеца размера на глобата започва да нараства с £10 всеки ден до достигане на максимален размер от £900. При закъснение повече от 6 месеца се налага допълнителна глоба от £300 или 5% от дължимата сума – което от двете е по-високо. Същото наказание са добавя, ако закъснеете повече от 12 месеца.

От друга страна, при своевременно подаване на

Попълването на данъчна декларация за самонаето лице в Англия може да е сложно и объркващо. Неправилно подадена информация може да доведе до увеличаване размера на данъчно облагаемата основа и респективно размера на дължимите данъци. Ето защо повечето хора използват услугите на професионални данъчни агенти.

 

Alex Developement Ltd.

Коментирай с Фейсбук

Споносорирани публикации

Четете новия брой на ВЕСТНИК

Реклама

Споносорирани публикации