Кралица Елизабет не се спира, води разговори онлайн

      Публикувано на Wednesday, 16 December , 2020      1068 Прегледа     
Кралица Елизабет не се спира, води разговори онлайн


Британската кралица Елизабет Втора обсъди накратко темата за движението “Животът на чернокожите има значение” във видеоконферентен разговор със счетоводна фирма, отбелязваща 150-тата си годишнина, предадоха БТА и ДПА.
Кралицата проведе разговор с четирима служители на Кей Пи Ем Джи (KPMG), които се включиха от различни части на Великобритания, за да обсъди с тях по какъв начин оформят те бъдещето на компанията.

От Лондон се включи Джон Маккала-Лийси, партньор на Кей Пи Ем Джи, който наскоро стана първият чернокож член на борда на директорите на компанията във Великобритания и в работата си си е поставил за цел да подобри приобщаването и многообразието във фирмата.

По време на разговора той обсъди с кралицата ангажираността на компанията с инициативи в подкрепа на многообразието и спомена политическото движение,

получило глобална подкрепа след смъртта на Джордж Флойд, чернокожия американец, който почина при полицейско задържане, след като полицай притискаше с коляно врата му в продължение на близо девет минути.

“Тази година наистина беше невероятно трудна за нас в компанията, защото трябваше да се адаптираме не само към многото предизвикателства, които предложи пандемията”, каза той, цитиран от агенция Прес асосиейшън. “Станахме и свидетели, подобно на всички по света, на тази изключително обезкопоителна сцена и на събитията, които последваха и разпалиха кампанията “Животът на чернокожите има значение” по целия свят, а също и тук в Обединеното кралство“.

В края на виртуалното посещение в компанията кралицата заяви:

“Много е хубаво да чуем, че Кей Пи Ем Джи става на 150 години, звучи сякаш всичко върви много добре въпреки многото трудности”.

“Трудно е, когато хората са свикнали да бъдат толкова близо едни до други, а сега, знаете, всички сме толкова отделени.”


Етикети:
Категория Лайф | 2020/12/16 последна редакция в 4:22 PM
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
1069 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки