Начало Спорт Кубрат Пулев: Ударът ми ще е с 2 кг по-слаб от тон

Кубрат Пулев: Ударът ми ще е с 2 кг по-слаб от тонКатегория Спорт | 2017/11/29 at 2:59 PM | 108
Коментари ->> Добави Коментар

Възстановяването на Кубрат Пулев изпреварва планираните срокове с два месеца и българинът ще може да излезе на ринга още в началото на 2018 година,

съобщава Нова телевизия.Благодарение на модерен метод за лечение, който се прилага на известни тенисисти и футболисти, Пулев се възстановява по бързо от очакваното.

Самият Кубрат засилва натоварванията, като се очаква до седмица-две да започне пълноценни тренировки.

“Още първия път като се върнах от Германия, доцентът каза, няма да имам никога повече тази сила. Малко ще намалее силата, съвсем малко, но на един тон удар от 2-3 кг какъв е проблемът. Смятам, че на 95% съм възстановен, въпреки че те все пак се притесняват. Смятам, че до 1-2 седмици, ако се чувствам добре, ще започна да тренирам яко”, коментира Кобрата.

Както е известно, Пулев получи 30% разкъсване на гръден мускул по време на подготовката си мача с Антъни Джошуа, който бе отложен.Етикети: #

Категория Спорт | 2017/11/29 at 2:59 PM
109 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама