Начало BG Лондон Курсовете по английски – инвестиция в нас или излишен разход

Курсовете по английски – инвестиция в нас или излишен разходКатегория BG Лондон | 2018/06/13 at 5:00 AM | 148
Коментари ->> Добави Коментар

Филипина Храброва

Както неведнъж сме казвали в сайта ни, когато се сблъскаме с реалността в Лондон, нещата придобиват други измерения. Но дори и това не бива да ни притеснява. Щом желанието за ново начало е по-силно от доказано излишната борба за насъщния в БГ, да си дадем шанс.Съдбата помага на силните, нали така ни учат готовите фрази.

Но… Както в повечето случаи, „но“ застава на пътя и казва: „Направи нещо!“ Не чакай някой друг да ти свърши работата. Щом искаш силно да се осъществиш тук, трябва да си по-подготвен. Няма друг начин. Иначе оставаш без пари, обръщаш се към всеки познат и нетолкова познат да удари едно рамо, молиш някого да напише зов за помощ из бг групите, и …чакаш ли чакаш. Това обаче не е животът, който си представяхте, нали? Четете, интересувайте се за всичко.

Всекидневно излизат информации в

Но не и невъзможно. Щом сте дошли на Острова по собствена воля да работите и да изкарвате пари, трябва да знаете езика или поне да имате добра воля да учите. Да, не е проблемът в това, че не го знаете достатъчно добре, а според мен в нежеланието на повечето да ходят на курсове. Някой казва – трябва да работя, няма време. Да, ама каква е работата, т.е. колко заплатена, и колко научаваш езика така?! Друг казва – да бе, ще им плащам пари, да не съм луд. Е няма как да не вложиш в себе си, ако искаш по-добро бъдеще! Решения винаги има. Има и достатъчно места, които предлагат безплатно учене на език. Потърсете ги, започнете, все ще е от полза.

Не мога да говоря за качеството на обучението в тях, но поне може да се провери. Във всеки случай обаче ходенето на курс, където знаят как да ви научат и където ще срещнете хора от различни националности, ще Ви помогне да дръпнете напред. Да работите за жълти пенита е решение, с което сами си ограничавате рамките на развитие. Работодателите дават толкова, защото това виждат насреща си, хора в недоимък, без да са наясно с правата си, защото не знаят език или, ако назнайват, то не е достатъчно да се надскочат и да бъдат там, където им се иска.

Не искам да заставам срещу никого, още повече срещу сънародниците си, просто ме е яд, че се смачкваме сами. Връщам се на увода, дайте си шанса, който заслужавате и от липсата на който, дойдохте в UK.Етикети: # # # #

Категория BG Лондон | 2018/06/13 at 5:00 AM
149 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Alex Development | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама