Либералдемократите са за втори референдум

      Публикувано на Tuesday, 10 December , 2019      1518 Прегледа     
Либералдемократите са за втори референдум

  • Лондон

Ръководителят на Либералдемократическата партия на Обединеното кралство Джо Суинсън призна, че нейната партия вероятно няма да спечели мнозинство след изборите в страната на 12 декември, пише британското издание London Evening Standard.
Тя освен това заяви, че партията й е променила своята политика по отношение на Брекзит.

Суисън заяви пред британски медии, че „най-вероятният начин“ нейната партия да спре Брекзит е чрез нов референдум.

„Само в условията на либералдемократическо мнозинство и правителство, което разбира се би било демократично, това може да стане“, каза Суинсън.

„Но в момента това очевидно не изглежда вероятно“, добави тя.

„Най-вероятният начин, по който можем да спрем Брекзит е чрез публично гласуване и либералдемократите водеха кампания за референдум за три години и половина“, каза още Суинсън.


Етикети:
Категория Лондон | 2019/12/10 последна редакция в 7:41 AM
Източник : Фокус | Снимка : Google
1519 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки