Лондон и покупки

      Публикувано на Sunday, 26 April , 2020      2344 Прегледа     
Лондон и покупки

  • BGM TV, London

Здравейте, благодаря ви, че сте с мен и гледате видеата ми. Подкрепете ме с палче нагоре и се абонирайте за канала ми, за да продължа да снимам видеа. Вече сме над 90 000 и аз съм много щастлива. В това видео ви взимам с мен в #Лондон, за да изживеете заедно с мен моята #мечта и да ви заредя с още #коледнонастроение Обичам ви и ще се видим другата неделя.

Етикети:
Категория BGM TV, London | 2020/04/26 последна редакция в 12:40 AM
Източник : You Tube | Снимка : Google
2345 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки