Начало Свят Лондон не иска повече в ЕС

Лондон не иска повече в ЕСКатегория Свят | 2018/01/23 at 7:00 PM | 482
Коментари ->> Добави Коментар

Втори референдум във Великобритания по въпроса за излизането от ЕС няма да има, заяви премиерът Тереза Мей в интервю за германския в. Bild.

“Не, втори референдум няма да има. Парламентът даде право на избор на британската общественост и тя взе своето решение. Ние напускаме ЕС, но не и Европа, искаме партньорство с ЕС”, заяви Мей.
По думите й Великобритания не възнамерява “да изгори всички мостове”.“Имаме общи интереси и сме изправени пред общи предизвикателства”, посочи тя и увери, че Великобритания е готова да изпълнява задълженията си по обезпечаването на колективната сигурност.

“Не затваряме вратата. Трансграничният поток на стоки е важен и за двете страни. Искаме да се договорим с ЕС за всеобхватно споразумение за свободна търговия, както и за партньорство в областта на сигурността”, каза Мей.Етикети: # #

Категория Свят | 2018/01/23 at 7:00 PM
483 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Факти | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама