Начало Лондон Лондон обмисля да запази свободното движение в случай на Брекзит без сделка

Лондон обмисля да запази свободното движение в случай на Брекзит без сделкаКатегория Лондон | 2018/08/09 at 1:02 PM | 62
Коментари ->> Добави Коментар

Правителството на Великобритания обмисля да запази свободното движение на хора в случай, че Обединеното кралство напусне ЕС без споразумение.Това информира Business Insider, позовавайки се на изтекли в публичното пространство бележки от среща на вътрешното министерство.

Според информацията граничните власти са обсъдили няколко решения в случай на Брекзит без сделка, включително да не се въвеждат гранични проверки за граждани на ЕС.

Лондон обсъжда тази опция, тъй като се безпокои от липсата на имиграционни служители и от това, че повече проверки ще означава по-дълги опашки на летищата и на граничните пунктове.

Но Великобритания е заключила, че ще “толерира по-висок риск за сигурността” чрез допускане на свободното движение само при “най-лошия сценарий”.

Дори и да избере този вариант, британското правителство ще извършва допълнителни проверки на някои граждани на ЕС чрез въвеждане на интелигентна система за контрол.

Вътрешното министерство твърди, че свободното движение ще бъде преустановено след Брекзит и допълва, че вече извършва проверки на всеки, който влезе в страната.Етикети: # #

Категория Лондон | 2018/08/09 at 1:02 PM
63 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Нюз | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама