Начало Лондон Лондон планира незабавно прекратяване на някои европейски регулации след Brexit

Лондон планира незабавно прекратяване на някои европейски регулации след BrexitКатегория Лондон | 2018/02/09 at 7:00 PM | 124
Коментари ->> Добави Коментар
Британският премиер Тереза Мей подготвя план за незабавно прекратяване на някои ключови европейски разпоредби след Brexit, включително и такива, които се отнасят до финансовия сектор.

Това съобщават високопоставени представители на властта в Лондон, цитирани от Bloomberg.

Решението е в рамките на започналите обсъждания за британската позиция относно окончателните отношения с Европейския съюз (ЕС). Според държавните представители Островът трябва незабавно да се откаже от европейските регулации в някои области, но да ги запази в други.Анонимните източници посочват, че първата от предвидените промени ще влезе в сила веднага след края на двугодишния преходен период през 2021 г. Сред приоритетите на Лондон ще бъде финансовият сектор и премахването на европейските разпоредби, които той иска да избегне.

Черновата с позицията на Великобритания ще включва и излизането от митническия съюз,

за да може британските власти да са свободни да сключват независими споразумения за свободна търговия, каквото е желанието на Лондон. Също така се предвижда и прекратяване на действието на общата европейска земеделска политика.

По думите на държавните представители от следващите правителства ще зависи да решат дали искат да се отдръпнат още от ЕС, след като веднъж Brexit вече е позволил на Лондон да действа самостоятелно.Етикети: # # #

Категория Лондон | 2018/02/09 at 7:00 PM
125 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Инвестор | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама