Лондон: Правителството трябва да се обедини и да престане да бъде плахо в преговорите за Брекзит

      Публикувано на Monday, 8 January , 2018      28 Прегледа      Коментари Добави коментар
Лондон: Правителството трябва да се обедини и да престане да бъде плахо в преговорите за Брекзит

  • Брекзит

Според британския депутат-консерватор Джейкъб Рийс-Мог министър-председателят Тереза Мей и финансовият министър Филип Хамънд трябва да загърбят различията си и допълни, че правителството на страната е твърде плах що се отнася до преговорите за Брекзит

Според депутата Мей и Хамъндтрябва да подобрят работните си отношения, особено по Брекзит“. Той допълни, че няма как правителството да си върши добре работата, освен ако двамата му най-важни членове не са на една вълна.


„Правителството е твърде плахо на преговорите за Брекзит. Твърде колебливо. Това трябва да се промени. Брекзит е възможност да си върнем контрола над държавата, да вземаме решения в полза на британския народ. Цялата правителствена машина трябва да се насочи към ползите от Брекзит“, допълни Рийс-Мог.


„Затова е и необходимо министър-председателят и финансовият министър да подобрят работните си отношения и да се застъпят за едни и същи правителства. Нито едно правителство не работи, когато тези позиции не са обединени“ ,допълни той, цитиран от Фокус.

Етикети:
Категория Брекзит | 2018/01/08 последна редакция в 10:57 AM
Източник : pik.bg | Снимка : Лондон ДНЕС
29 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки