Начало Брекзит Лондон: Правителството трябва да се обедини и да престане да бъде плахо в преговорите за Брекзит

Лондон: Правителството трябва да се обедини и да престане да бъде плахо в преговорите за БрекзитКатегория Брекзит | 2018/01/08 at 10:57 AM | 129
Коментари ->> Добави Коментар

Според британския депутат-консерватор Джейкъб Рийс-Мог министър-председателят Тереза Мей и финансовият министър Филип Хамънд трябва да загърбят различията си и допълни, че правителството на страната е твърде плах що се отнася до преговорите за БрекзитСпоред депутата Мей и Хамъндтрябва да подобрят работните си отношения, особено по Брекзит“. Той допълни, че няма как правителството да си върши добре работата, освен ако двамата му най-важни членове не са на една вълна.


„Правителството е твърде плахо на преговорите за Брекзит. Твърде колебливо. Това трябва да се промени. Брекзит е възможност да си върнем контрола над държавата, да вземаме решения в полза на британския народ. Цялата правителствена машина трябва да се насочи към ползите от Брекзит“, допълни Рийс-Мог.


„Затова е и необходимо министър-председателят и финансовият министър да подобрят работните си отношения и да се застъпят за едни и същи правителства. Нито едно правителство не работи, когато тези позиции не са обединени“ ,допълни той, цитиран от Фокус.Етикети: # # # #

Категория Брекзит | 2018/01/08 at 10:57 AM
130 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : pik.bg | Снимка : Лондон ДНЕС
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама