Лондончани са най-нещастните британци

      Публикувано на Thursday, 28 May , 2020      2325 Прегледа     
Лондончани са най-нещастните британци

  • Лондон

Британската столица бе призната за най-нещастния град в Обединеното кралство, съобщи “Ню Стейтсмън”.

Това е изводът, направен от социологическата агенция на Еврокомисията “Ърбан Одит”. Тя изследва привлекателността и качеството на живот в европейските градове.
Агенцията провела допитване сред жителите на британските градове, като въпросите засягали различни сфери на градския живот – от здравеопазването до местата за отдих.

Най-висока неудолетвореност бе регистрирана именно в Лондон.

Столичани най-много от останалите британци са недоволни от образованието, здравеопазването, защитата на околната среда, спортните площадки и най-вече от цената на жилищата. Те смятат, че безопасността им е на най-ниско равнище и като цяло са най-нещастните обитатели на Острова.

Транспортът бе единственото нещо, което задоволява лондончани.

В същото време най-щастливи британци се оказаха жителите на Кардиф, столицата на Уелс.


Етикети:
Категория Лондон | 2020/05/28 последна редакция в 8:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
2326 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки