Магическата енергия на жените

      Публикувано на Monday, 9 March , 2020      1376 Прегледа     
Магическата енергия на жените

  • Лайф

Забелязали ли сте ли, че понякога много успешен мъж, след като смени жената до себе си внезапно губи всичко?

А обратното? Той изглежда безнадежден и безперспективен, но свързвайки се с определена жена изведнъж се сдобива с неща, за които дори не е мечтал?
Чудили ли сте се защо има толкова много красиви, интелигентни, но самотни жени?

Защо мъжете се въртят само около някои жени, въпреки възрастта им и външния вид, а други остават самотни?

Защо на една толкова умна, добра, красива, и дори прекрасна домакиня, мъжът и изведнъж започва да и изневерява?

Защо у някои семейства любовта се запазва в продължение на години, а у някои изчезва почти веднага?

И дали сте си задавали въпроса защо някои запазват младостта си в продължение на години, а други остаряват бързо?

Отговорите са прости и сложни в същото време. Всичко е в енергията. Енергията управлява света, привлича и задържа.

Жената е животворната сила на света, също така е и концентрирана енергия, благодарение на която, като магнит привлича мъжете, привлича възможности, пари, полезни контакти и най-важното – запазва всичко.

Може би възниква въпросът: Има толкова много енергични жени, които се опитват да постигнат голям успех в социалния живот, защо те са самотни, нещастни, а често и по женски болни?

Работата е там, че ние не говорим за една проста жизненост. Ние говорим за женската енергия.

Природата е дала на жените възможност да овладяват безкрайна сила. Но в днешното общество повечето жени не търсят достъп до нея. Магьосниците наричат тази ситуация “женски парадокс” и казват, че това състояние на нещата не е нормално.

Жените от векове са си предавали тайните за това как да получат, запазят и да повишават женската си енергия. Такава жена, която държи тези тайни и знае как да използва тяхната енергия, има огромна сила.

Жените получават енергия от стихиите. За жените, това е лесно. Всяка стихия дала на жената своето проявление, водата – интуиция, женственост и мекота, земята – мъдрост, огънят – страст и сексуалност, а въздухът – подвижност на ума и проницателност.

Жената, изпълнена с женска енергия, която контактува със своята същност, лесно привлича и задържа мъжете, любовта, парите, хармонията. Тази жена с вълните от енергията си издига своя мъж до висините на успеха. Такава жена очарова не с външния си вид, а със своята енергия.

Мъжете жадуват за тези жени, те се нуждаят от тях. Те чувстват това несъзнателно. И са готови да хвърлят света в краката и за една нощ. Те на несъзнателно ниво от древни времена знаят, че една нощ с такава жена може да промени живота им.

Но най-важното е това: жената по време на близост коригира и лекува светлинното поле мъжа. Именно здравото светлинно поле позволява на мъжа да действа ефективно в света. Именно тази способност несъзнателно търси мъжа в една жена. Но, за да има такава възможност, светлинното поле на жената трябва да бъде силно и здраво.

Естествено, ако светлинното поле на мъжа е повредено, той не може да реализира мечтите си, да реализират плановете си, да прави пари и да получи власт.

Получавайки възстановяване чрез секс, мъжете подсъзнателно искат тази жена, от която чувстват задоволеност, ситост. Ако една жена е лишена от енергия, ако светлинното и поле е разрушено, няма значение, че тя е млада, богата и добра. Тя е празна, и затова никой не я иска. Мъжете просто не могат да я видят или да я почувстват като жена.

Освен това, ако не знаете как да възстановявате енергията си, значи я губите. Времето, стреса, работата лишават жените от енергия, и много от тях са вече опустошени едва на тридесет и пет – четиридесет години. И тогава мъжът се втурва да търси нови източници, създавайки любовни връзки с по-млади жени.

Здравето, щастието в личния живот, материалното благосъстояние на жените, зависи от тяхната енергия и вътрешно състояние.


Етикети:
Категория Лайф | 2020/03/09 последна редакция в 7:50 PM
Източник : High View Art | Снимка : Google
1377 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки