Македонска компания е Балкански лидер в хладилния транспорт

      Публикувано на Monday, 8 March , 2021      2171 Прегледа     
Македонска компания е Балкански лидер в хладилния транспорт


Финалистът за бизнес Оскарите “Мани Сервице” е с 12 сервизни точки на Балканите

Регионалният лидер в обслужването и продажбата на хладилно оборудване с марка Carrier – македонската компания “Мани Сервице”, има зад гърба си 30-годишен опит, с който впечатли международното жури на Балканските Бизнес Оскари 2021.
Най-мащабният Бизнес Форум на Балканите е под патронажа на община Ловеч, а церемонията за седмото издание на Balkan Business Awards ще се състои на 26.03.2021 от 19 ч. в конферентната зала на хотел Президиум Палас.МАНИ СЕРВИЗ РСМ ЕКИП
Като социално отговорна компания Мани Сервице се грижи за околната среда и социалното благосъстояние на своите служители. С екип от 35 експерти в своите области, които имат няколко степени на обучение от страната и чужбина за знанията си в областта на механиката и хладилният транспорт, фирмата предоставя услуги на своите клиенти с най-високо качество.
Бързи, сърдечни, сръчни, най-добрите експерти в областта на транспортното охлаждане – всичко това е патент за начина на работа на Мани Сервице.
Като компания, която винаги поставя на фокус клиента, фирмата си сътрудничи с 9 сервизни партньора и армия от добре обучени техници в цяла България.
“С 12 сервизни точки на Балканите ние доказваме, че клиентите имат нашата максимална подкрепа. За нас бизнесът е не само желание за печалба, но и философия на живота. Стремим се с голям запас от оригинални резервни части и с 24/7 международна поддръжка, да дадем възможност на клиентите да работят в най-кратки срокове по най-безопасния начин. Телефонната поддръжка, която нашите техници могат да предоставят на шофьорите, помага да се намалят разходите за обслужване и да се поддържа температурата в кутията на превозните средства. Способността да помагаме по пътя внушава усещане за сигурност у нашите клиенти. Те никога не са сами. Като представител на най-добрата марка транспортни хладилни устройства в света, Мани Сервице е в крак с най-новите методи за обслужване и поддръжка на своите агрегати”, обобщават от македонската компания.МАНИ СЕРВИЗ РСМ ТЕХНИКА

Партньори на Балканските Бизнес Награди са: Българската Агенция за Инвестиции, Българската търговско-промишлена палата, Българо-гръцката Търговска Камара, Конфиндустрия България – Италия, Българо-македонския Бизнес Клуб, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон и други.

Етикети:
Категория Бизнес, България | 2021/03/08 последна редакция в 1:22 AM
Източник : VIP COMMUNICATION | Снимка :
2172 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки