Начало Лондон Мини библиотека от 15 квадрата в центъра на Лондон

Мини библиотека от 15 квадрата в центъра на ЛондонКатегория Лондон | 2018/08/12 at 8:00 AM | 417
Коментари ->> Добави Коментар

MINI създаде градска кабина от 15 квадрата. Тя е част от актуалния проект MINI Living, който изследва нови форми на живот в градовете.

И е ориентирана към бъдещето, когато домовете ще станат споделени пространства, пише Dezeen.Тази  мини библиотека е реакция срещу затварянето на много от публичните библиотеки на Англия през последната година. Заради цифровизацията и съкратеното финансиране.

Библиотеката е изработена от редица материали, които са подредени като библиотеки. Terazzo например формира основата, докато другите слоеве са изработени от експандираща пяна и полупрозрачен акрил. Идеята на библиотеката е, че тя всъщност е построена по същия начин, по който работят рафтовете. Материалите са подредени така, сякаш са книги”, каза Джейкъб пред Dezeen при откриването на кабината.

В цялата библиотека рафтовете са изпълнени с книги, свързани с Лондон – от Мери Попинс до текстовете на директора на дизайнерския музей Деян Суджич. Гражданите могат да четат в хамака, докато се наслаждават на природата отвън, гледайки през сгъваемите жалузи.Етикети: #

Категория Лондон | 2018/08/12 at 8:00 AM
418 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Интернет | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама