Начало Лондон Morgan Stanley прогнозира нови избори във Великобритания догодина

Morgan Stanley прогнозира нови избори във Великобритания догодина

Morgan Stanley


Категория Лондон | 2017/11/11 at 7:00 PM | 43
Коментари ->> Добави Коментар

Според американската банка премиерът Тереза Мей няма да успее дълго да балансира между интересите, които представлява

Правителството на британския премиер Тереза Мей ще падне през 2018 г. и ще се стигне до предсрочни парламентарни избори. Това прогнозира изследване от американската банка Morgan Stanley, цитирано от Business Insider.„Смятаме, че правителството ще оцелее през 2017 г., но ще падне през 2018”, гласи документът, изготвен от екип икономисти и стратези.

Основният аргумент за предположението на банката е, че Мей ще се опита да балансира между интересите на умереното и радикално крило на Консервативната партия, както и на широката общественост. Тя, прогнозира, че Morgan Stanley ще успее да прави това до края на годината, но не и по-дълго.

След като не успя да спечели парламентарно мнозинство на изборите през юни, британският премиер беше принудена да влезе в коалиция със северноирландската Демократична съюзническа партия, за да може да управлява страната. Слабото парламентарно мнозинство на Мей означава, че само шепа твърди поддръжници на Брекзит трябва да се разбунтуват срещу нея, за да падне правителството в Лондон.

Източник : www.economic.bgЕтикети: # # # # #

Категория Лондон | 2017/11/11 at 7:00 PM
44 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама