Начало Спорт Моуриньо отвърна на Конте

Моуриньо отвърна на КонтеКатегория Спорт | 2018/01/07 at 12:00 PM | 147
Коментари ->> Добави Коментар

Войната на думи между Жозе Мауриньо и Антонио Конте набира все по-голяма скорост.След като преди няколко дни португалският мениджър на Манчестър Юнайтед заяви, че няма нужда да се държи като клоун край тъчлинията, за да доказва, че е щастлив и все още изпитва удоволствие от работата си, последва отговор от страна на треньора на Челси Конте, макар Моуриньо да не спомена конкретни имена.

Италианецът заяви, че очевидно португалецът страда от загуба на памет и не помни какво е правил в миналото, използвайки израза „старческа деменция”.

„Честно, разбирам го. Мисля че пресата трябва да се извини и на двамата, защото въпросът, който му бе зададен бе напълно погрешен. Аз говорех за себе си. Имах предвид, че вече няма нужда да се държа като клоун, да показвам повече емоции, защото мога да ги контролирам по по-добър начин. Знам, че в миналото съм правил грешки и вероятно отново ще правя, но нямам нужда мениджърът на Челси да ми казва това. Това, което никога няма ми се случи е да бъда наказан за уговаряне на мачове”, заяви Мауриньо след победата на Юнайтед с 1:0 над Дарби Каунти дошла след голове на Лингард и Лукаку.

Както е известно, през сезон 2012/13 Конте бе наказан за четири месеца, след като не е съобщил за уговорени мачове, докато бе начело на Сиена.

През 2016 италианският съд го оправда.Етикети: # # # # #

Категория Спорт | 2018/01/07 at 12:00 PM
148 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Фокус Спорт | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама