Начало Любопитно Мъжете са най-скучни на 39 години

Мъжете са най-скучни на 39 години

Категория Любопитно | 2017/12/15 at 5:00 PM | 16
Коментари ->> Добави Коментар

Мъжете са най-скучни, когато наближава рожден ден номер 40.

По-точно на 39 години – на тази възраст са най-малко склонни към високо адреналинови приключения, установи проучване, цитирано от в. “Метро”.Изследването било осъществено от сайта за даване под наем на жилища Airbnb.

Били анкетирани 2000 души, които трябвало да отговорят на въпроса коя е оптималната възраст за скука в живота и за най-вълнуващи приключения при мъжете. Най-склонни към дръзките авантюри се оказвали мъжете на 27 години.

Изследването установило, че мачовците губят от фантазията си, наближавайки 40-те заради нарастващото бреме от житейски отговорности, стоварващо се върху плещите им. Тогава въобще не им е до бънджита, до купонясване до зори и до рисковани свалки, както когато са на 27.

Според проучването на сайта жените стават скучни на по-ранна възраст – на 35. Това всъщност са и годините, когато дамите достигат сексуалния си пик.
Но в. “Метро” пише, че все пак съществува светлинка в тунела. Когато станем на 50, отново сме готови за нови приключения./ /monitor.bg


Категория Любопитно | 2017/12/15 at 5:00 PM
17 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама