Най-странните неща, които туристите забравят в хотелите

      Публикувано на Friday, 10 January , 2020      1584 Прегледа     
Най-странните неща, които туристите забравят в хотелите

  • Любопитно

Служители на голяма британска хотелска верига направиха списък с най-странните неща, които туристите забравят в хотелите, съобщава „Mirror”.
Най-често гостите забравят четки за зъби и зарядни устройства за мобилни телефони.

Но през 2019 година този списък е попълнен с 1,5-метрова фигура на еднорог, изработена от цветя, сватбено сари, украсено със скъпоценни камъни, и гигантска лъскава луна, послужила за фон на сватбените снимки.

Един от посетителите забравил урната с праха на баща си, а друг – ценно семейна реликва – 65-годишно дърво – бонсай.

Сред необичайните забравени вещи е и книга с автографи на известни хора, чиито подписи гостът на хотела събирал в продължение на три десетилетия.

По-късно тези вещи са били върнати на техните собственици.

Сред необичайните предмети, открити в стаите, камериерките си спомнят бутилка вода от езерото Лох Нес, чифт двуметрови изкуствени палми, телевизор с диагонал 190 сантиметра, почти двуметрови крила на ангел и дори персийска котка на име Ейнджъл.Категория Любопитно | 2020/01/10 последна редакция в 9:03 PM
Източник : | Снимка :
1585 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки