Нанков иска да подписваме меморандум в областта на пътната инфраструктура с Катар

      Публикувано на Wednesday, 6 September , 2017      32 Прегледа      Коментари Добави коментар
Нанков иска да подписваме меморандум в областта на пътната инфраструктура с Катар

  • Свят

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков се обяви за подписването на меморандум в областта на пътната инфраструктура между България и Катар.

Нанков е на посещение в Катар, където проведе среща с министъра на транспорта и комуникациите на Катар Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити.

В хода на срещата министрите обсъдиха постигнатите резултати от двустранното сътрудничество между държавите до момента. Те споделиха и идеи за съвместни бъдещи проекти.

Припомняме, през миналата година министър Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити беше в България и тогава двете страни подписаха Меморандум за разбирателство между Държавното предприятие “Пристанищна инфраструктура” и Катарската компания за управление на пристанищата “Муани Катар”.

На срещата днес регионалният ни министър предложи на катарския си колега да се работи по такъв документ и в областта на пътната инфраструктура.

От своя страна Ал-Сулаити изрази задоволство от идеята на Нанков. Катарският министър подкрепи изготвянето на подобен меморандум, който да бъде подписан при съвместни бъдещи срещи.

По време на срещата Нанков поднесе и поздравления за впечатляващата церемония по откриването на най-голямото пристанище в Катар.

Етикети:
Категория Свят | 2017/09/06 последна редакция в 11:45 AM
Източник : | Снимка :
33 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки