Начало Лондон Недоверие! Рейтингът на Тереза Мей с рекорден спад

Недоверие! Рейтингът на Тереза Мей с рекорден спадКатегория Лондон | 2017/12/03 at 9:17 PM | 40
Коментари ->> Добави Коментар

Водещото регионално издание с консервативни позиции London Evening Standard публикува ексклузивно социологическо проучване, проведено в последните няколко дни, съобщи Фокус. В него са отразени последствията от вътрешнопартийните борби в Консервативната партия и демонстрираната слабост и разделение на правителството в преговорите за Брекзит, се отбелязва в коментар за резултатите от проучването на изданието.Рейтингът на британския премиер Тереза Мей е ударил историческо дъно, като според данните на социологическата агенция Ipsos MORI, само 33% от запитаните са доволни от нея, докато 59% са недоволни.

Същевременно, според данни от анкетата, подкрепата за Консервативната партия се е сринала под нивата, регистрирани по времето на Дейвид Камерън, а причините за това са „разделението“, „слабото управление“ и за това, че не предлага „добър лидерски екип“.

Сривът на „Торите“ идва след катастрофалната реч на Тереза Мей пред партийната конференция в Манчестър по-рано тази година, двете оставки в кабинета й, секс-скандалите и вътрешнопартийните борби около Брекзит.
Данни от същата анкета сочат, че имиджът на Лейбъристката партия леко се е подобрил през последната година, но екипът на Джереми Корбин засега не съумява да се възползва от проблемите на управляващите консерватори.

Източник : pik.bgАбонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама