Николай Михайлов: Борисов е политическа аномалия

      Публикувано на Wednesday, 27 January , 2021      681 Прегледа     
Николай Михайлов: Борисов е политическа аномалия

  • България

“Нямаме политически елит на разположение, който може да поеме риска да удържа равновесие между васалната позиция на нашата страна и достойнството ни да обитаваме национална общност.

Бойко Борисов е една очевидна политическа аномалия и управлява по корумпиран образец, той има алтернатива в лицето на хора от т. нар. градска десница, които имат дарбата на идеологически наемници. 
Те нямат самостоятелна воля, даже са интимно осрамени да бъдат патриоти.

Те са хора, които изначално работят за собствената си кариера, доколкото са луксозни същества, но са и в непрекъсната връзка с посолствата на съответните страни, които суфлират модата на тяхното политическо поведение.

От тези хора не може да се чака послание към националната ни общност, за да обедини този фрагментиран наш свят”. Това заяви в интервю за БНР психиатърът и бивш депутат от десницата д-р Николай Михайлов. Той коментира политическите процеси у нас и в САЩ.

Според него БСП пък няма сили да бъде алтернатива на статуквото. “Корнелия Нинова е заета с това да се справя с вътрешен враг. Остава като изолирана фигура с антураж, който бледнее около нея. Нинова срещу Борисов – това огромно популистко тяло, демагог с извратена дарба да съблазнява тези, които желаят да си спестят по-сериозно мислене, има малко шансове да го събори… Имам очакване българските либерали да станат либерали, защото сега са номинални либерали”, смята Михайлов.

Относно ролята на президента Румен Радев, той коментира: “Не мисля, че Радев може да бъде ефективна алтернатива. Опитва алтернативно говорене с променлив успех и някои недъзи… Той е велико облекчение и нещо подобно на дар, но политически България остава незащитена на този етап”.

“Демократите в САЩ спечелиха властта, сега остава да я задържат… Либералното управление трябва да поеме претенциите на улицата… Това ще бъде труден мандат. Новото е, че либералната власт, основана исторически на принципа на толерантността и свободата, се решава на една зрелищна болшевизация. Това нещо се развива с ускорение, което плаши и което сигнализира глобално разпространение”, каза Михайлов по повод встъпването на новия президент Байдън.

Михайлов не вярва “тази администрация на престарелия Байдън да продължи дълго“

“Камала Харис е напрегната като пантера да скочи на неговия трон в първия момент, в който усети разколебаване на силата му и подгъване на коленете му. Това е жена, амбициозно, елитарно, либерално ориентирана, която обслужва големите корпорации. Тя е авангарден либерал, мощно интегриран сред тези, които не се нуждаят толкова да управляват Америка, колкото света… Войната срещу държавите ще се води от прононсирани врагове на държавата и от врагове на народа”, коментира още Михайлов.


Етикети:
Категория България | 2021/01/27 последна редакция в 8:00 PM
Източник : Сега | Снимка : Google
682 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки