Начало Спорт Нова въртележка в Левски! Спас Русев се връща?

Нова въртележка в Левски! Спас Русев се връща?Категория Спорт | 2017/02/26 at 8:06 PM | 72
Коментари ->> Добави Коментар

Нова въртележка в Левски.

Спас Русев може да си прибере акциите и да се върне в клуба.Това обяви изпълнителният директор на “сините” Диана Иванова.

“Футболистите и феновете и цялото ръководството на Левски доказаха на г-н Русев, че Левски е един голям клуб. Мисля, че той не е загубил вярата си в Левски. Мисля, че той не е загубил вярата си в нас. Той също се опитва да обедини всички. Ако повярваме и ние, това ще стане.”

Искрено вярвам, че той ще се върне. Аз говоря непрестанно с г-н Русев и мога да убедя всички, че той не е престанал нито за миг да се вълнува от Левски.”

Дали ще има глоби в Левски след двата негативни резултата? Аз съм юрист и съгласно трудовото законодателство в България, никой няма право да бъде наказван финансово. Разликата между Левски и останалите клубове у нас е в това, че ние спазваме закона.”

Източник: http://www.novinite.bg/Етикети: # # #

Категория Спорт | 2017/02/26 at 8:06 PM
73 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама