Нови ограничения пред студентите във Великобритания

      Публикувано на Monday, 11 December , 2017      160 Прегледа     
Нови ограничения пред студентите във Великобритания

  • BG Лондон

Лондон. Чуждестранните студенти от страни, които не са члеенки на ЕС, може да бъдат принудени да напуснат Великобритания, след като срокът на тяхното обучение приключи, вследствие на нови правила, предложени от министъра на вътрешните работи на страната.

Според Мей, следващият манифест на британската Консервативна партия трябва да съдържа обещание, завършващите своето образование студенти от страни, които не са членки на ЕС да се завръщат в домовете си и да кандидатстват за работна виза от своята страна, ако искат да продължат да работят във Великобритания.В момента повечето студенти лесно получават работна виза в рамките на Обединеното кралство.

Според предложението, университетите и колежите ще бъдат глобявани и лишавани от право да спонсорират чуждестранни студенти, ако не успеят да предоставят уверение, че студентите са напуснали Великобритания.

Източник, близък до министъра на вътрешните работи, споделя, че Мей е предупредила премиера Дейвид Камерън, че провал да действията срещу чуждестранните студенти ще направи невъзможно ограничаването на имиграцията.

Етикети:
Категория BG Лондон | 2017/12/11 последна редакция в 2:51 PM
Източник : | Снимка :
161 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки