Начало Любопитно Няколко трика за почистване у дома

Няколко трика за почистване у домаКатегория Любопитно | 2018/07/22 at 4:00 PM | 41
Коментари ->> Добави Коментар

– Често по листата на растения се насъбира ужасно много прах. За да ги избършем и да ги направим да изглеждат блестящи, използваме кора от банан, като ги изтриваме с вътрешната й част.

– За да почистим вътрешността на микровълновата фурна, поставяме в нея купа с 5 с.л. лимонов сок и 200 мл вода. Загряваме я десетина минути на висока температура, така че повечето от сместа да се изпари и кондензира по стените на фурната. След това просто избърсваме с мека кърпа.– За да не се вмирисва прекалено много кофата за боклук, наръсваме дъното й със сода бикарбонат и отгоре поставяме торбичките за боклук. Добавяме сода и към препарата, с който мием кофата.

– Ако имаме любими стари снимки, които обаче са се слепнали една за друга, пробваме да ги разделим без късане като ги поставим във фризера за половин час и след това внимателно ги разделяме.Етикети: # #

Категория Любопитно | 2018/07/22 at 4:00 PM
42 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Днес Плюс | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама