Обмисляте да заминете за Лондон?

      Публикувано на Thursday, 29 November , 2018      1160 Прегледа     
Обмисляте да заминете за Лондон?

  • BG Лондон

Струмен Паунов

BG Media London
Тръгвате за Лондон. Моля прочетете това.

Пролет пукна и за всеки, който е решил да стегне куфарите и да поеме в посока Лондон иде време разделно.

Време на раздяла с близки, с роден дом, с приятелите, роднини и близки. За всички, за които Терминал 2 е изход от перманентната криза в България са следващите 13 реда.

Отделете повече време на учебниците по английски език. Основния проблем за всички емигранти в Лондон е английският език.

Отделете време да проучите в каква държава отивате да живеете: обичаи, празници, привички, странности, като отчетете факта, че ще Ви се наложи да се съобразявате с британците, а не те с вас.

Относително добре ще трябва да се ориентирате в Лондонското метро, в намирането на улици по карта или Google Maps. Разстоянията в Лондон са убийствени, бъдете готови за часове път от точка А до точка Б в града ни.

Oтделете време на изправността на лаптопа и телефона, с които идвате в Лондон. Без здрави и модерни лаптоп и смарт телефон не идвайте в Лондон.

Проверете дали имате роднини или познати в Лондон- клюкарника Фейсбук може да Ви бъде верен помощник в издирването им. Снимки на лондонските забележителности има и в моя фейс, всички сме пленени от Лондон, някои са даже ”Лондончани в повече”.

Подгответе финансово ”Мисия Лондон”-пари за 3 месеца за наем, транспорт и храна са минимум, без който в джоба Ви ще подложите на риск шанса си за успех. Предполагам, че не тръгвате към Лондон, за да се върнете след 2-3 месеца, нали?

Преценете силните си и слаби страни за живот в чужбина, ако Ви налегне носталгията още в самолета-взимайте обратния полет.

Потърсете по българските сайтове в Лондон обяви за квартири, агенции за работа, магазини, ресторанти, форуми, консултант за документи за работа, курсове за английски език, български сайтове, медии и вестници и групи.

Сигурно ще Ви се наложи да живеете и работите с напълно непознати българи и не само. Готов ли сте за това?

Счетоводители под път и на път в Лондон. Изберете българското! Но проверено!

Споделяйте с българите около Вас само толкова, колкото Ви е необходимо. Ако позволите на всеки да навлезе в личното Ви пространство-може и да имате неприятни моменти в квартирата или на работното място. Преценете с кого какво споделяте. Пазете се от БГ схеми и интриги!

Самооценката на знанията и способностите Ви нека да бъде водеща. Необходимо е и находчивост, гъвкавост, приспособимост и много късмет, за да успеете в Лондон. Всеки си идва с късмета, всеки иска да постигне мечтите си. Лондон е хубаво място за сбъдване на мечти! Но не на всеки и не на всяка цена! Всеки плаща неговата цена за успеха си!

ООООППППСССС! Станаха 13. Точка!

Успех на всички Българи в Лондон. И нека силата бъде с Вас!

П.С. Статията отразява лично мнение. Хейтърите-OFF!


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/11/29 последна редакция в 5:30 AM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1161 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки