Очерк на един българин в UK

      Публикувано на Wednesday, 21 March , 2018      1289 Прегледа     
Очерк на един българин в UK

  • BG Лондон

Трябва да се преселя да живея на някой остров, ама да е близо до Европа с висок стандарт и билетите до България да са евтини.

Ако може острова да е: слънчев, да има работа, да се живее добре с минималното заплащане, разбира се безплатно образование и здравеопазване, да има много варианти за социално подпомагане, местното туземно население да е благосклонно към чужденците, да не са много умни за да може да ги „цакаме“…

Великобритания е моето място, не е слънчево, но разполага с всичко останало.

Британците са много прост народ. Даже не знам дали са народ те са някаква смесица между пирати, шотландци, ирландци и уелсци плюс много арабска кръв. Когато пътувам из острова ми се е случвало да не знам дали все още съм близо до Европа или някъде в Азия при това в мюсюлманската част.
Британците са уникално тъпи и необразовани. Не знам как са измислили болест за неграмотността си, но казват, че са болни от дислекция (много е разпространена болест тука).
Британците са много мизерни, къпят се рядко и по точно взимат си вана и после изтриват пяната с кърпата. Абе те даже нямат душове.
Британците са толкова прости, че си разпиляват благата трупани от предците си под формата на бенефити за всеки паразит който се довлече на острова.
Британците са толкова тъпи, че един ден нашите деца ще управляват техните деца в тяхната държава (ако се задържим по-дълго).
Ще поживея тук докато тези раздават блага пък после ще му мислим.
Проблемите тука: опитват се те мен да цакат. Колите им евтини, а застраховките им скъпи. Имат и други такси пък и прегледа им не се минава лесно. Измисли са нещо на което викат НОУ КЛАЙМ БОНУС. Ще извадя едно фалшиво от България и ще видя какво ще стане.
Мамка му не става…

Тези са много прости и не могат да ме прекарат, ще взема да си отида до България да регистрирам колата там, но първо ще изчакам да дойдат помощите на куп и да взема нещо от Бавария или Мюнхен, че да си струва.

Трябва да се сближа все пак с някои от местните, имам една стара селска къща да взема да му я продам. Няма как да не я купи, те са уникално тъпи. Може да им продадеш всичко само трябва да му сложиш HALF PRICE.

Мога да продължавам още дълго, но няма смисъл. Историята е измислена. Не отразява действителни лица и събития. Измислена е с цел забавление и осмиване на една друга история.

Очерк на един англичанин за България от Едуард Стърнс, който също е измислен НО НИЕ ЗНАЕМ ЕДНО ….. МНОГО Е ТЪП …..


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/03/21 последна редакция в 12:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1290 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки