Начало Лондон Одобриха проект на варненски студенти за представяне пред потенциални инвеститори в Лондон

Одобриха проект на варненски студенти за представяне пред потенциални инвеститори в Лондон

Категория Лондон | 2017/11/03 at 7:00 PM | 18
Коментари ->> Добави Коментар

Студенти от Медицински университет, Техническия и Висше училище по мениджмънт (ВУМ) спечелиха първо място на Startup Weekend Varna Health Tech, което се проведе през изминалия уикенд. Събитието е тематично и акцентира върху разработването на иновативни проекти, свързани със сферата на здравеопазването. По време на състезанието отборите имаха общо 54 часа да разработят своите проекти, след което да ги представят пред компетентното жури.Проектът победител е на име Soulify. Той предлага една лесна връзка между лекар и пациент посредством дигиталните технологии. Този проект бе отличен сред останалите, а наградата за участниците в отбора е пътуване до Лондон, където те ще представят проекта по време на събитието голямо Стартъп събитие където те ще представят проекта си.

Едно от най-значителните, което предстои през ноември е Business Startup (16-17 ноември). Събитието ще се проведе в средата на ноември. Това е най-голямото подобно събитие в Европа, включвайки над 250 семинара и 350 изложители. От организаторите ще осуг

В състезанието Startup Weekend Varna Health Tech участваха общо 7 отбора, като освен в отбора победител, представители на ВУМ имаше и в още две групи, като едната от тях бе отличена на 2-ро място, а проектът на другата беше отличен от инвеститорите.
Пожелаваме успех на състезателите ни по време на събитието в Лондон

https://www.varna24.bg/


Категория Лондон | 2017/11/03 at 7:00 PM
19 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама