Начало Лондон Окончателната сметка за раздялата между ЕС и Великобритания ще остане тайна

Окончателната сметка за раздялата между ЕС и Великобритания ще остане тайнаКатегория Лондон | 2017/11/29 at 7:00 PM | 31
Коментари ->> Добави Коментар

Британският премиер Тереза Мей се е съгласила с Брюксел, че Великобритания трябва да плати повече от 60 милиарда евро, когато напуска Европейския съюз.Окончателната сметка обаче ще бъде скрита от очите на публиката, дори и когато се постигне крайното споразумение през 2019 г., пише британското издание The Sunday Times, цитирано от агенция “Фокус”.

Преговарящите от страна на ЕС заявиха, че Мей е дала ясни гаранции на европейските лидери, че кабинетът й ще се съгласи да плати повече пари,

след срещата миналата седмица. По този начин те очакват да отворят пътя към започването на нова глава от преговорите след срещата на върха на ЕС през декември – за търговските отношения след Брекзит.

Вътрешни източници твърдят, че гаранциите означават, че специалните ангажименти на Великобритания няма да бъдат отразени на хартия през декември от Европейския съвет, за да се избегне политически скандал.

А това може да означава, че и окончателната сметка по развода също няма да се разбере.

http://www.segabg.com/Етикети: # #

Категория Лондон | 2017/11/29 at 7:00 PM
32 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама