От ЕС намекнаха: Предпазният механизъм остава или отлагане на Брекзит

      Публикувано на Wednesday, 2 October , 2019      2000 Прегледа     
От ЕС намекнаха: Предпазният механизъм остава или отлагане на Брекзит

  • Лондон

Единственият вариант за ново споразумение за Брекзит преди 31 октомври е връщане към предпазния механизъм за Северна Ирландия, обявиха източници от ЕС, цитирани от “Ройтерс”.
Според тях другият вариант е ново отлагане на Брекзит.

ЕС няма да отхвърли поредно отлагане на излизането на Великобритания от Общността.

Източниците намекнаха, че окончателният план на Обединеното кралство за Брекзит няма да бъде приет, което означава, че разговорите ще се насочат към отлагане напускането на ЕС.

Предложението е с фундаментални недостатъци“, обяви високопоставен представител на ЕС.

“Това няма да мине. Джонсън избра конфронтацията. Останалите варианти са: оригиналният, предпазният механизъм за Северна Ирландия с някои промени или отлагане””, коментира европейски дипломат.

От разпространявана от медии информация стана ясно, че предложението на Обединеното кралство за Брекзит включва “твърда” граница с Ирландия.

Очаква се британският премиер Борис Джонсън официално да разкрие предложенията си за сделка за Брекзит.Категория Лондон | 2019/10/02 последна редакция в 11:56 AM
Източник : Нюз | Снимка : Google
2001 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки