От къде да започна в Лондон?

      Публикувано на Tuesday, 25 December , 2018      2552 Прегледа     
От къде да започна в Лондон?

  • Полезно

Струмен Паунов

Alex Development
www.alexdevelopment.co.uk

07786 967299

Често напоследък ми задават въпроса: От къде да започна в Лондон?

Започвате от кацането на лондонско летище, след което стигате до града…

Преди това ще е трябвало да си намерите квартира, в която да отседнете, да започнете да търсите работа и да стартирате работата по документите Ви.

Ако имате близки и познати потърсете услугите и помощта им за намирането на някаква работа, без такава работа малкото пари, с които сте дошли ще Ви стигнат за няколко седмици напред и след това без постъпления ще трябва да си оставите пари за Балкан Хорн- автобусите, които тръгват за България от Виктория.

Ако не сте си направили труда да проучите от България как се живее в Лондон, как се работи, с какви документи и при какви условия тук не съветвам никого да се преселва. Още повече с малки деца.

Всеки случай на всеки емигрант е различен, всеки идва в Лондон с късмета и способностите си, и както и в България едни се оправят, други не, едни натрупват пари, други не.

Нека не се заблуждаваме- българите в London и UK искаме да живеем и живеем по български в Лондон. Андрешко си е Андрешко и на Луната.

И много често се случва при неуспех започваме да виним този или онзи, който нещо е направил или не е направил за нас.

Не, в този свят, в окото на капитализма в Лондон ние самите сме отговорни за всичко, което ни се случва или не се случва, няма виновни, виновни сме си самите ние.

Всеки, който има нужда от бързо и коректно вадене на документи да ме търси на телефоните по-горе или на контакти на този сайт.

www.alexdevelopment.co.uk


Етикети:
Категория Полезно | 2018/12/25 последна редакция в 12:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
2553 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки