Отнеха лиценза на Пулев в САЩ за 6 месеца

      Публикувано на Wednesday, 15 May , 2019      216 Прегледа     
Отнеха лиценза на Пулев в САЩ за 6 месеца

  • Бокс

Атлетическата комисия на щата Калифорния санкционира Кубрат Пулев по случая с репортерката Дженифър Равало.Лицензът на Кобрата в Северна Америка да бъде отнет до 23 септември – 6 месеца от датата на случилото се.

Той трябва да заплати и глоба от 2500 щатски долара.

Пулев има срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства.

На 22 юли Пулев ще трябва да се яви отново пред Комисията и да представи доказателства за приключването на наложения вече курс.

Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде редуцирано.

Ако Пулев по някакъв начин не изпълни указаните му действия, наказанието автоматично придобива 12-месечен характер и бива придружено от допълнителни глоба от 2500 долара.

Друго изискване, с което българинът трябва да се съобрази, е, че когато Пулев кандидатства за възстановяване на боксовия си лиценз, той трябва да го стори задължително пред Атлетическата комисия на Калифорния, преди да търси лиценз пред която и да е друга щатска комисия.

Припомняме, репортерката обвини Пулев в сексуален тормоз след въпросната целувка, което пък доведе до прекратяване на състезателния лиценз на боксьора в Калифорния.

Джени Суши поиска 600 000 долара обезщетение.

Ако тя получи сумата, за нея ще останат 300 000 долара обезщетение, а останалите 300 000 долара ще отидат за адвокатски хонорари.

Междувременно от щаба на Пулев обявиха, че репортерката е била много провокативна.

Адвокатите на българина твърдят, че по време на мача с Дину Кубрат е загубил много кръв и е получил много удари в главата, което може да е оказало влияние при интервюто.

Етикети:
Категория Бокс | 2019/05/15 последна редакция в 1:16 PM
Източник : Нюз | Снимка : Google
217 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки