Партньорката на Том Ханкс в последния му филм не знаела кой е

      Публикувано на Wednesday, 30 December , 2020      255 Прегледа     
Партньорката на Том Ханкс в последния му филм не знаела кой е

  • Лайф

64-годишният актьор участва заедно с 12-годишната Хелън Зенгал в „News of the World“ и каза, че ще отдели от времето си на снимачната площадка, за да я „просвети” за филмите му, тъй като тя не знаела нищо за него.
Запитан дали Хелън е наясно, че участва във филм с Том Ханкс, той каза:

“Не мисля. Мисля, че е твърде млада, за да е гледала някой от моите филми. Бих я тествал от време на време и тя ще поклати глава и ще каже: „Това не означава нищо за мен“. Бих казал: „Когато работех с Клинт Истууд …“, а тя ще отговори: „Кой е Клинт Истууд?“

Ханкс играе капитан Джеферсън Кайл Кид, вдовец и ветеран от три войни в драма след Гражданската война с партньор Хелън в главната роля като Йохана, 10-годишно дете, взето от индианците от Киова и отгледано като собствено.


Етикети:
Категория Лайф | 2020/12/30 последна редакция в 7:00 PM
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
256 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки