Павел Колев: Няма опашка за спонсори, резултатите на клуба не зависят от мен

      Публикувано на Sunday, 16 February , 2020      1313 Прегледа     
Павел Колев: Няма опашка за спонсори, резултатите на клуба не зависят от мен

  • Футбол

Изпълнителният директор на Левски – Павел Колев говори пред медиите след края на дербито с ЦСКА, завършило 0:0.

Той сподели, че даренията от феновете са “глътка въздух”, но призна, че само те няма как да са достатъчни, за да бъде спасен клубът.
Можехме да спечелим, можеше и да загубим. Далеч сме от нивото, което трябва да има Левски. Спектакълът беше още на похода, който се организира. Това беше най-важното нещо”,

заяви Колев след ремито 0:0 срещу ЦСКА.

Тази битка я спечелихме. Тази на терена не можахме. Това е много важен ден. Цялата седмица. Левски получи безпрецедентна подкрепа от публиката си. Тя не се измерва с финанси. Мисля, че и футболистите я усетиха.”

“Включиха се много привърженици, които скоро не се бяха събирали на едно място. Дойдоха много от ветераните на клуба. Такива ветерани, които за съжаление е станало традиция, който не работи в Левски, да е сърдит на клуба. Специални благодарности на Тодор Батков, Иво Тонев. Това са хора, които помогнаха и финансово, декларираха, че ще го направят.” “Тодор Батков вече го направи под формата на дарение. Левски се връща към идентичността си, вече е на една емоционална вълна с привържениците си. Отборът не е показал какво може в този си вид, но това не е и толкова важно в момента. По-велико нещо от това, което се случи, тази симбиоза между отбор и фенове, няма. Левски трябва да гледа напред. Ако може с някакви обединение на знакови фигури. Самият факт, че бивши собственици се вълнуват от клуба и помагат финансово, е достатъчен“.

Клубът няма как да оцелее само с дарения. Това е задължителна подкрепа от хора, които заделят от хляба си. Това е глътка въздух. Хората си купуват абонаментни карти, което носи финансови средства. Търсят се спонсори, други начини. Лично аз смятам до края на сезона да нямаме сътресения и след това ще трябва да преформулираме Левски. С тези амбициозни цели няма как да продължим”.

Водим някакви разговори, но опашка (от спонсори) няма. Предполагам, че ако играем повечето си мачове пред такива трибуни, спонсорският интерес няма да закъснее. Ситуацията е доста сложна и от гледна точка на тайминга. Имаме един пясъчен часовник, от който пясъкът изтича всеки ден”.

Относно предложението за спонсорство от страна на efbet. Колев коментира: “Предложението е добро. За съжаление аз също мога да обещая 100 милиона на Левски, ако ме изберат за папа, но няма шанс да ме изберат за папа. За първи път чувам да се предложи спонсорски договор, но като условие да се иска смяна на собствеността. Те не поискаха среща, може да се отпуши комуникация в един момент“.

На 20 февруари ни е датата на падежа. Трябва да видя колко са ни постъпленията от мача, мисля, че няма да имаме проблем. Ще направя каквото зависи от мен. Резултатите на отбора не зависят от мен, надявам се да се представи добре, но и да не се представи добре, трябва да набавим средства. Със собствениците не съм имал разговори, говоря непрекъснато с основния спонсор, който както и пред вас бе декларирано, има желание да помага, но на този етап няма как да го прави”.


Етикети:
Категория Футбол | 2020/02/16 последна редакция в 11:49 AM
Източник : Топспорт | Снимка : Google
1314 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки