Пламен Бобоков: Личното богатство на Борисов възлиза на 3,5 – 4 млрд. евро от рекет

      Публикувано на Tuesday, 1 June , 2021      730 Прегледа     
Пламен Бобоков: Личното богатство на Борисов възлиза на 3,5 – 4 млрд. евро от рекет

  • BGM TV, London

Пламен Бобоков: милиони плаща българският данъкоплатец за издръжка на #ДАНС, която е бухалка на #мафията. Огромен е броят на рекетираните бизнеси – ако всеки един такъв собственик запали по една свещ на прозореца, България ще светне като Лас Вегас. – говори се, че личното богатство на #Борисов възлиза на 3,5 – 4 млрд. евро от рекет за тези над 10 години управление. Става въпрос за сериозно #ограбване на българския народ. – #Служебното правителство трябва да действа още по-енергично – да сте чули нещо за енергетиката? Да сте чули нещо за транспорта? – Да, направили са грешка в #НАП и #митниците, но който не работи той не греши, но няма никакъв проблем да сменят там лоши назначения, защото вече работим по нов модел – това е разграждането на модела “Борисов”. – Навсякъде е пълно с тотална деградация и корупция и ще изисква много време и усилия, но българинът вече диша по-спокойно, по-свободно и да излезе да гласува. – Тези хора няма да си отидат лесно, повярвайте ми! Аз коментирам само горе-долу какво е откраднал Борисов, представете си около него какво е. – Битката за парата и за властта е страшно нещо и българинът трябва да бъде отговорен. Не може да си стоим спокойно по къщичките – да си хапваме, да си пийваме, да си гледаме сеирче и да си мислим, че свободата и демокрацията за някакъв дар от Бога и е нещо гарантирано. – Няма нищо гарантирано – бориш се всеки ден – за правата си, за работата си, за правото на децата ти да живеят в нормална държава, да се учат, родителите ти да имат медицинска помощ

Етикети:
Категория BGM TV, London | 2021/06/01 последна редакция в 4:36 PM
Източник : You Tube | Снимка : Google
731 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки