Почивка без алкохол? За британците – невъзможна!

      Публикувано на Thursday, 2 April , 2020      1999 Прегледа     
Почивка без алкохол? За британците – невъзможна!

  • Лондон

Резултатите от проучване, направено във Великобритания, разкриват шокиращ факт – много жители на Острова намират за „невъзможна“ почивката без алкохол, пише в. „Дейли експрес“.

Допитването по поръчка на туристическата фирма „Каяк“ показва, че за над една четвърт от британците (28 процента) е „немислимо“ да се наслаждават на ваканцията без пиене.
Анкетата, обхванала 2001 души, сочи също, че около 58 процента от „ваканционните пиячи“ смятат тази практика за неизменна част от почивката.

Една трета (33 процента) твърдят, че благодарение на пиенето по време на ваканция се забавляват повече.

Прекаляването с алкохол на почивка обаче вкарва любителите на чашката в проблемни ситуации. Седем процента от анкетираните признават, че са получавали травми заради ваканционно пиене, 6 процента са забравяли къде се намира хотелът им, а 5 процента са повръщали върху себе си.

„Едва ли е изненадващо за някого, че британците сръбват по някоя и друга чашка, докато са на почивка. Това е времето им за разпускане, необременено от мисли за всекидневни отговорности като работа и домакинство. Настоящото изследване обаче показва, че по време на почивка хората лесно се увличат в пиене. Съветът ни към британците е да не допускат подобно увлечение, докато са във ваканция, за да си нямат неприятности“, препоръчват от фирмата, поръчала анкетата.


Етикети:
Категория Лондон | 2020/04/02 последна редакция в 1:00 PM
Източник : БTA | Снимка : Google
2000 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки