Начало Лондон Почивка без алкохол? За британците – невъзможна!

Почивка без алкохол? За британците – невъзможна!Категория Лондон | 2018/07/19 at 8:00 AM | 117
Коментари ->> Добави Коментар

Резултатите от проучване, направено във Великобритания, разкриват шокиращ факт – много жители на Острова намират за „невъзможна“ почивката без алкохол, пише в. „Дейли експрес“.

Допитването по поръчка на туристическата фирма „Каяк“ показва, че за над една четвърт от британците (28 процента) е „немислимо“ да се наслаждават на ваканцията без пиене.Анкетата, обхванала 2001 души, сочи също, че около 58 процента от „ваканционните пиячи“ смятат тази практика за неизменна част от почивката.

Една трета (33 процента) твърдят, че благодарение на пиенето по време на ваканция се забавляват повече.

Прекаляването с алкохол на почивка обаче вкарва любителите на чашката в проблемни ситуации. Седем процента от анкетираните признават, че са получавали травми заради ваканционно пиене, 6 процента са забравяли къде се намира хотелът им, а 5 процента са повръщали върху себе си.

„Едва ли е изненадващо за някого, че британците сръбват по някоя и друга чашка, докато са на почивка. Това е времето им за разпускане, необременено от мисли за всекидневни отговорности като работа и домакинство. Настоящото изследване обаче показва, че по време на почивка хората лесно се увличат в пиене. Съветът ни към британците е да не допускат подобно увлечение, докато са във ваканция, за да си нямат неприятности“, препоръчват от фирмата, поръчала анкетата.Етикети: # # #

Категория Лондон | 2018/07/19 at 8:00 AM
118 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : БTA | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама