Политиците си купуват индулгенции със скандала за СРС

      Публикувано на Thursday, 27 May , 2021      630 Прегледа     
Политиците си купуват индулгенции със скандала за СРС

  • BGM TV, London

Експертът по национална сигурност Тихомир Стойчев обяснява в предаването “(О)позиция” как политиците са оставили вратички в закона за нерегламентирано подслушване. Той смята, че политизацията е най-голямата беда за службите и не разбира защо сега ген.Атанас Атанасов е изненадан, имайки пред вид работата му като шеф на НСС в края на 90-те г.


Категория BGM TV, London | 2021/05/27 последна редакция в 5:30 PM
Източник : You Tube | Снимка : Google
631 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки