Полицай и още четирима в ареста за изготвяне на фалшиви документи на чужденци

      Публикувано на Wednesday, 20 January , 2021      677 Прегледа     
Полицай и още четирима в ареста за изготвяне на фалшиви документи на чужденци

  • България

Схема за изготвяне на фалшиви документи за самоличност разкри полицията в Пловдив.
По случая Районната прокуратура в града привлече като обвиняеми петима мъже, сред които и полицейски служител в Дирекция “Миграция”.

Акцията е стартирала на 15 януари тази година. Тя се е провела на територията на Пловдив, Карлово, Самоков и Ихтиман.

Претърсени са 15 адреса и 7 автомобила. Оттам са иззети заготовки за изработка на документи, машина и хартия за печатането им. Открити са пари и оръжие.

До момента е установено, че неистинските документи за пребиваване у нас са били изготвяни, за да бъдат предоставени на албански, турски и тунизийски граждани с цел свободното им придвижване в границите на Европейския съюз.

На 19 януари 2021 г., Районна прокуратура – Пловдив ще внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение “задържане под стража” спрямо петимата обвиняеми.


Етикети:
Категория България | 2021/01/20 последна редакция в 1:00 PM
Източник : БНТ | Снимка : Google
678 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки