Получаване на документи от UKBA

      Публикувано на Sunday, 23 September , 2018      502 Прегледа     
Получаване на документи от UKBA

  • Полезно

Струмен ПауновAlex Development

www.alexdevelopment.co.uk

07786 967299

Ако искате по някаква причина да си получите документите обратно от любимата на всички ни UKBA се подгответе за яко късане на нервите Ви от доброто и качествено обслужване на служителите на агенцията.

Агенцията е упоменала на сайта си, че може да Ви върне личните документи, които сте изпратили преди с апликацията Ви само ако изпратите искане за това чрез емайл на посочен от агенцията емайл.

Моля отбележете, че ако си поискате обратно документите за самоличност апликацията остава на работната опашка на апликациите. И ако до един месец ги върнете обратно то разглеждането на апликацията Ви може да продължи без да губите реда си.

На следния имейл можете да изпратите искането за връщане на документите Ви обратно: BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk . Изпратения емайл трябва да са съдържа:

-името на основния апликант

-дата на раждане

-националност

-тип на апликацията

-дата на изпращане

-мобилен номер за връзка с Вас

-баркода от Royal Mail.

Ако нямата отговор може да използвате и този емайл адрес: barcenquiries@ukba.gsi.gov.uk .

Ако и от него нямате отговор трябва да повторите изпращането на емайлите няколко пъти, докато Ви отговорят.

Не мога да кажа как трябва да постъпите ако нищо не се случва, никой не Ви звъни да потвърдите, че си искате документите. Системата им на комуникация с подаващите апликации е така направена, че ако няма реакция от UKBA няма никакъв начин да получите каквато и да е информация за прогреса на апликацията Ви.

728x90

Етикети:
Категория Полезно | 2018/09/23 последна редакция в 9:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
503 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки