Получаване на документи от UKBA

      Публикувано на Sunday, 23 September , 2018      3290 Прегледа     
Получаване на документи от UKBA

  • Полезно

Струмен Паунов
Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk

07786 967299

Ако искате по някаква причина да си получите документите обратно от любимата на всички ни UKBA се подгответе за яко късане на нервите Ви от доброто и качествено обслужване на служителите на агенцията.

Агенцията е упоменала на сайта си, че може да Ви върне личните документи, които сте изпратили преди с апликацията Ви само ако изпратите искане за това чрез емайл на посочен от агенцията емайл.

Моля отбележете, че ако си поискате обратно документите за самоличност апликацията остава на работната опашка на апликациите. И ако до един месец ги върнете обратно то разглеждането на апликацията Ви може да продължи без да губите реда си.

На следния имейл можете да изпратите искането за връщане на документите Ви обратно: BaRCUrgentReturns@UKBA.gsi.gov.uk . Изпратения емайл трябва да са съдържа:

-името на основния апликант

-дата на раждане

-националност

-тип на апликацията

-дата на изпращане

-мобилен номер за връзка с Вас

-баркода от Royal Mail.

Ако нямата отговор може да използвате и този емайл адрес: barcenquiries@ukba.gsi.gov.uk .

Ако и от него нямате отговор трябва да повторите изпращането на емайлите няколко пъти, докато Ви отговорят.

Не мога да кажа как трябва да постъпите ако нищо не се случва, никой не Ви звъни да потвърдите, че си искате документите. Системата им на комуникация с подаващите апликации е така направена, че ако няма реакция от UKBA няма никакъв начин да получите каквато и да е информация за прогреса на апликацията Ви.

728x90


Етикети:
Категория Полезно | 2018/09/23 последна редакция в 9:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
3291 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки