Правете тези 5 неща и ще ускорите метаболизма

      Публикувано на Tuesday, 5 January , 2021      1705 Прегледа     
Правете тези 5 неща и ще ускорите метаболизма

  • Здраве

Сутрешната гимнастика винаги е полезна! Помага за разсънването и дава усещане за бодрост.

Ако я правите на открито (може и на терасата) е още по-добре, защото въздухът и слънцето стимулират целия организъм. 20 минути всяка сутрин помагат за по-бързото преработване на мазнините в тялото в енергия.
Повишете натоварването! Ако вече сте привикнали със сутрешната гимнастика, е време да доразвиете активността. Например 2,5 минути правете по-интензивни упражнения или например тичайте на максимална възможна скорост.

Закусвайте най-късно 40 минути след ставане. Ако 20 минути са за гимнастика, ще имате достатъчно време да се изкъпете и да седнете на масата. Яйца, кисело мляко, овесени ядки, плодове, чаша кафе е идеалната комбинация за начало на деня!

10 минути седмично силова тренировка, която изисква по-специфични усилия на мускулите, са достатъчни, за да помогнете за ускоряване на метаболизма.

Яжте повече плодове! Те са пълни с антиоксиданти, които са важни за правилната обмяна на веществата.


Етикети:
Категория Здраве | 2021/01/05 последна редакция в 4:00 PM
Източник : Здраве | Снимка : Google
1706 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки