Правилата за връзки, в които да не се вслушвате

      Публикувано на Saturday, 22 September , 2018      1474 Прегледа     
Правилата за връзки, в които да не се вслушвате

  • Полезно

Нека си го признаем: Повечето от нас обичат да раздават съвети за всичко, включително и любовни взаимоотношения, макар че едва ли има човек, който да е изградил перфектната връзка.

Разбира се, такава не съществува, но в случая идеята е, че понякога не бива да се вслушвате в съветите на другите, тъй като те могат да не са адекватни точно във вашия случай.
Освен това не се подвеждайте, че когато за дадено правило се говори от всички и е повторено хиляди пъти, то всъщност е правилно. Как мислите се е появила „брилянтната“ идея мъжът да чака три дни, преди да потърси жената? Ето и кои са правилата за връзки, които по-добре вече да игнорирате:

1. Трябва да изчакате мъжът да направи първия ход.

Ако имате интерес, защо да не го покажете? В най-лошия случай ще ви отрежат, но в крайна сметка това не е толкова лошо – няма да чакате твърде дълго, преди да разберете, че нещата просто няма да се получат. От друга страна може дори да впечатлите мъжа, показвайки му, че имате интерес към него. Има достатъчно деликатни и фини начини, по които да го направите – така че определено забравете за „изчакването“.

2. Никога не лягайте в леглото ядосани.

Звучи логично да искате да изгладите недоразуменията със своята половинка и чак тогава да легнете спокойни в леглото. По-добре ли е обаче да се карате до 04:00 часа сутринта и чак тогава да си легнете? Както казват, утрото е по-мъдро от вечерта, така че понякога не е проблем да си легнете скарани. Може би на следващия ден всеки ще е осъзнал грешката си и ще се сдобрите много по-лесно. Освен това ще си спестите и много излишни нерви.

3. Не говорете за пари.

Ясно е, че кредитни карти и вложения на първа среща не са от най-подходящите теми за разговор. Но ако имате връзка с някого, трябва да започнете да говорите за своите разходи, както и за навиците си да пестите. Всъщност финансовата съвместимост може да бъде толкова важна за едни отношения, колкото и химията между чаршафите.

4. Понякога са необходими ултиматуми.

Истината е, че ултиматумите никога не са добра идея. Вместо да помогнат на връзката, те често карат единия партньор да чувства натиск върху себе си, да се чувства „притиснат“ и понякога дори пораждат омраза. Така че вместо да използвате ултиматум, опитайте с един открит и честен разговор за това, което ви притеснява. Ако вашият партньор наистина ви обича, ще се опита да намери най-добрия компромисен вариант, който да удовлетворява и двамата.

5. Не гледайте порно – това ще повлияе зле на сексуалния ви живот.

Освен ако порното не кара вас или вашия партньор да се чувствате неудобно, няма нищо лошо в това да гледате филми за възрастни заедно. Според проучване жените, които гледат порно с половинката си, споделят, че еротичните филми дават тласък в отношенията им и ги правят по-смели в желанията си в леглото. И докато не взимате всичко в порното твърде сериозно, то може да ви вдъхнови да опитате някои нови пози, както и да използвате различни играчки за възрастни.

http://www.tialoto.bg/

728x90


Етикети:
Категория Полезно | 2018/09/22 последна редакция в 2:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1475 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки