Правителството в Лондон е отнело британското гражданство на 104-ма души през миналата година

      Публикувано на Wednesday, 25 July , 2018      44 Прегледа     
Правителството в Лондон е отнело британското гражданство на 104-ма души през миналата година

  • Лондон

Правителството в Лондон е отнело британското гражданство на 104-ма души през миналата година, съгласно закон срещу заподозрени в тероризъм, организирана престъпност и други тежки престъпления, предаде ДПА.

Броят на лишените е драстично по-голям, отколкото през 2016-а, когато са били само 14 души, заявява вътрешното министерство в годишен доклад.



Посочва се, че отнемането на гражданство по усмотрение на вътрешния министър е особено важно, за да се предотвратява връщането в Обединеното кралство на хора с двойно гражданство, участвали в терористична дейност в Сирия или Ирак.

Етикети:
Категория Лондон | 2018/07/25 последна редакция в 7:00 PM
Източник : Дир | Снимка : Google
45 Прегледа
Коментари Добави Коментар



Подобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки