Начало Свят Преговорите за съставяне на трипартийна коалиция в Германия прехвърлиха крайния срок

Преговорите за съставяне на трипартийна коалиция в Германия прехвърлиха крайния срокКатегория Свят | 2017/11/17 at 12:00 PM | 86
Коментари ->> Добави Коментар

Преговорите между консерваторите на Ангела Меркел, Свободните демократи и Зелените за съставяне на трипартийна коалиция боксуват и различията по важни въпроси остават, предаде Ройтерс.Крайният срок за приключване на разговорите бе вчера, но те се проточиха и продължиха и в ранните часове днес.

Някои от участниците в разговорите предупреждават, че различията са във важни области като климата, миграцията и финансите и че те могат да доведат до провал на преговорния процес.

Вчера Меркел каза, че сериозните разногласия си остават и че разговорите може да отнемат много часове.

Късно вчера вечерта преговорите спряха за кратко и представителите на трите партии отидоха да се съвещават с партийните екипи, после преговарящите подновиха преговорния маратон и се посветиха на трудната тема за миграцията.

Източници, запознати с преговорния процес, казаха, че преговорите са били преустановени до обед местно време днес, когато ще бъдат подновени.

Провал в постигането на споразумение може да доведе до нови избори, а този сценарий не иска нито една от трите преговарящи партии.

БТАЕтикети: # #

Категория Свят | 2017/11/17 at 12:00 PM
87 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама