Начало България Премиерът Борисов лично поканен от Тръмп в САЩ

Премиерът Борисов лично поканен от Тръмп в САЩ

Премиерът Борисов


Категория България | 2018/09/15 at 12:40 PM | 31
Коментари ->> Добави Коментар

Премиерът Бойко Борисов получи лична покана за среща с президента на САЩ Доналд Тръмп в Ню Йорк на 24 септември, съобщи съветникът на министър-председателя Румяна Бъчварова, а от Министерски съвет потвърдиха информацията.Борисов заминава за Ню Йорк на 23 септември, а на 28-ми е речта му пред общото събрание на ООН.

„Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците”, организирана от президента на САЩ. Както е известно премиерът ще води тази година българската делегация на 73-ото Общо събрание на ООН в Ню Йорк.

Последното посещение на Бойко Борисов на сесия на ООН е през 2010 година. Оттогава винаги президентите ни са били начело на българската делегация – Първанов, Плевнелиев и Радев.

България ще е един от съдомакините на срещата на високо равнище „Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците”.Етикети: # #

Категория България | 2018/09/15 at 12:40 PM
32 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Топ Новини | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама