Начало BG Лондон Преводи на документи в Лондон

Преводи на документи в ЛондонКатегория BG Лондон | 2016/08/26 at 9:00 AM | 94
Коментари ->> Добави Коментар

инж. Струмен ПауновAlex Development Ltd.

www.alexdevelopment.co.uk

07786 967299  / прием всеки ден от 10 до 5 понеделник до петък, събота и неделя от 10 до 3 само с уговорен час/

Ако Ви се налага да превеждате документи от български език на английски език или обратно имате няколко възможности за това.

Едната е да отворите сайта на посолството ни и там ще намерите телефоните на заклетите преводачи.

Другата е да проследите обявите (колкото и малко да са те) в БГ сайтовете на острова и да си изберете преводач, който да Ви свърши тази услуга.

Особено ако превода Ви трябва за Жълта/Синя карта или ILR виза е абсолютно задължително превода да е направен от преводач, оторизиран за тази дейност във Великобритания.

Ако обаче ще превеждате медицински текст винаги може да се получат разминавания в това, което очаквате и резултата. Затова бъдете особено внимателни при превода на медицински документи.

Ако документа който превеждате от английски на български език Ви трябва за дело или друг повод вБългария като официален документ, тогава Ви е необходима заверка в консулската служба към посолството и Ви трябва превода да е извършен от един от заклетите преводачи, упоменати в списъка на сайта на посолството.

Alex Development Ltd. работи от дълги години с оторизиран преводач в Лондон, на когото вярваме и с когото сме направили много преводи, които без проблеми са приемани от британските институциии ако имате нужда от такава услуга ме търсете на телефоните на компанията  в офис време.

07786 967299 

www.alexdevelopment.co.ukЕтикети: # #

Категория BG Лондон | 2016/08/26 at 9:00 AM
95 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама