Начало BG Лондон Преводи на документи в Лондон

Преводи на документи в ЛондонКатегория BG Лондон | 2018/10/08 at 10:00 PM | 146
Коментари ->> Добави Коментар

Струмен ПауновAlex Development

www.alexdevelopment.co.uk

07786 967299  / прием всеки ден от 10 до 5 понеделник до петък, събота и неделя от 10 до 3 само с уговорен час/

Ако Ви се налага да превеждате документи от български език на английски език или обратно имате няколко възможности за това.

Едната е да отворите сайта на посолството ни и там ще намерите телефоните на заклетите преводачи.

Другата е да проследите обявите (колкото и малко да са те) в БГ сайтовете на острова и да си изберете преводач, който да Ви свърши тази услуга.

Особено ако превода Ви трябва за Жълта/Синя карта или ILR виза е абсолютно задължително превода да е направен от преводач, оторизиран за тази дейност във Великобритания.

Ако обаче ще превеждате медицински текст винаги може да се получат разминавания в това, което очаквате и резултата. Затова бъдете особено внимателни при превода на медицински документи.

Ако документа който превеждате от английски на български език Ви трябва за дело или друг повод вБългария като официален документ, тогава Ви е необходима заверка в консулската служба към посолството и Ви трябва превода да е извършен от един от заклетите преводачи, упоменати в списъка на сайта на посолството.

Alex Development работи от дълги години с оторизиран преводач в Лондон, на когото вярваме и с когото сме направили много преводи, които без проблеми са приемани от британските институции и ако имате нужда от такава услуга ме търсете на телефоните на компанията  в офис време.

07786 967299 

www.alexdevelopment.co.ukЕтикети: # #

Категория BG Лондон | 2018/10/08 at 10:00 PM
147 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Alex Development | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама