Пригответе 5 хиляди лева и сте в Лондон!

      Публикувано на Friday, 15 June , 2018      1109 Прегледа     
Пригответе 5 хиляди лева и сте в Лондон!

  • BG Лондон

Гражданите ще се сблъскат с много трудности

Всеки гражданин, който има желание да работи в чужбина, трябва да се снабди с достатъчно средства. Гурбетчиите не трябва да разчитат единствено на социални помощи и не бива да бъдат в тежест на държавата, в която живеят.
Хората, които имат намерение да се установят в чужбина, трябва да приготвят сумата от 5 хиляди лева.

Желаещият да живее извън територията на родината си трябва задължително да си намери подходяща работа и да разполага с необходимите средства за нормален начин на живот.

Гурбетчиите трябва да бъдат подготвени за трудностите в началото и да са наясно, че заминаването в друга държава е свързано с доста разходи. Освен всичко друго трябва да се преодолеят бюрократичните мерки.

Направена е проверка, от която става ясно, че за нов старт на живот зад граница са нужни най-малко 2500 евро, а в това число не са включени самолетния и автобусните билети, пишат от blitz.bg.

Сумата е необходима за нужди от първа необходимост: храна, карта за градски транспорт, заплащане на квартира и т.н. Началото е свързано и с много нерви и неприятности, категорични са препатилите.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/06/15 последна редакция в 12:00 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1110 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки