Начало BG Лондон Пригответе 5 хиляди лева и сте в Лондон!

Пригответе 5 хиляди лева и сте в Лондон!Категория BG Лондон | 2017/03/13 at 9:00 PM | 180
Коментари ->> Добави Коментар

Гражданите ще се сблъскат с много трудности

Всеки гражданин, който има желание да работи в чужбина, трябва да се снабди с достатъчно средства.Гурбетчиите не трябва да разчитат единствено на социални помощи и не бива да бъдат в тежест на държавата, в която живеят.

От първия ден на новата година всички българи и румънци получиха статус за свободно пребиваване като останалите жители на Европейския съюз. Правото, което гурбетчиите получиха не е безусловно.

Хората, които имат намерение да се установят в чужбина, трябва да приготвят сумата от 5 хиляди лева.Желаещият да живее извън територията на родината си трябва задължително да си намери подходяща работа и да разполага с необходимите средства за нормален начин на живот.

Гурбетчиите трябва да бъдат подготвени за трудностите в началото и да са наясно, че заминаването в друга държава е свързано с доста разходи. Освен всичко друго трябва да се преодолеят бюрократичните мерки.

Направена е проверка, от която става ясно, че за нов старт на живот зад граница са нужни най-малко 2500 евро, а в това число не са включени самолетния и автобусните билети, пишат от blitz.bg.

Сумата е необходима за нужди от първа необходимост: храна, карта за градски транспорт, заплащане на квартира и т.н. Началото е свързано и с много нерви и неприятности, категорични са препатилите.Етикети: # # # # #

Категория BG Лондон | 2017/03/13 at 9:00 PM
181 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама